Ezt a hirdetést eltávolították.

Allé-nál felújított téglagarzon alacsony rezsivel kiadó


Hasonló hirdetések
Képek / Videók
Megosztás
Leírás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 31
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember

ALLÉ-NÁL, Lágymányoson (Bercsényi u-ban) felújított téglagarzon kiadó, akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év).

31 nm2-es, frissen, teljes körűen felújított, mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan állapotú. Igény szerint bútorozottan vagy bútorozatlanul is bérelhető: ha bútorozott, új, frissen vásárolt holmikkal lesz berendezve - a felújítás óta még nem lakták, így a leendő bérlő első lakója lehet egy teljesen újszerű lakásnak.

Adottságai praktikusak: szobája szép tágas, utcai fekvésű, fürdője kádas, a kis konyha barátságos. Fűtése gázkonvektor.

Konszolidált lakóközösségű, karbantartott téglaház 4. emeletén található - lift nincs, így elsősorban fiataloknak kényelmes. Csendes, világos kis lakás; a háznak saját gondozott, belső kertje van.

Jellegzetesen budai hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Allé lépésekre van, a közvetlen közelben található számos busz-, metró- és villamos járattal pedig bárhová pillanatok alatt eljuthatunk.

Gyermek nem akadály, kisállattal is költözhető, valamint a lakásba történő ideiglenes bejelentkezés is megoldható. Ideális mindazoknak, akik számára fontos a kulturált környezet, a központi elhelyezkedés és a kiváló megközelíthetőség (éjszakai is!).

Rezsije kedvező: közös költség 8.500, minden egyéb mérhető, fogyasztás szerint.

Bérleti díj: 110.000 (kéthavi kaució szükséges).

Érdeklődni a hét minden napján - akár hétvégén is: 20/530-01-96

 Hivatkozási szám: TAJOLO-5111762
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Lágymányos Bercsényi u.

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Lágymányos Bercsényi u.